Serie A -seura Internazionalen tyhjennysmyynti on hyvässä vauhdissa. Achraf Hakimi suuntasi PSG:n videopelimäiseen unelmajoukkueeseen The Guardianin mukaan noin 70 miljoonalla eurolla, ja Romelu Lukaku on tiettävästi palaamassa Stamford Bridgelle Chelseaan 115 miljoonalla euron siirtokorvauksella. Lukakun lisäksi toinenkin Inter-pelaaja matkaa nyt Valioliigaan, uutisoi The Times.

Tämä toinen milanolainen on Lautaro Martínez, 23, ja seura, joka hänet on ostamassa, on Tottenham. Ei Arsenal kuten aiemmin kesällä arveltiin. Brittilehdet väittivätkin elokuun alussa, että ”Tykkimiesten” tarjousta pidettiin Interin toimistolla arvottomana, eikä Lautaroa itseään viehättänyt ajatus Arsenalissa pelaamisesta.

LUE MYÖS:Tottenham yrittää jälleen käydä ostoksilla Italiassa – kohteena kallis siipimies Harry Kanelle

Timesin mukaan Spurs maksaa Lautarosta vähintään yli 60 miljoonaa puntaa eli päälle 70 miljoonaa euroa. Sulan maan aikaan selvinnee, vaikuttaako argentiinalaisen hyökkääjän saapuminen Lontooseen Harry Kanen, 28, tulevaisuuteen. Kanen on pitkään uutisoitu haluavan ulos Tottenhamista, vaikka hän liittyi seuraan juniorivuosinaan.

Lautaro tykitti kaudella 2020–21 Interin Italian-mestaruuteen ja Argentiinan Copa Américan voittoon. Maaleja syntyi yhteensä 24, kun otetaan huomioon kaikki maa- ja seurajoukkuekilpailut.

LUE MYÖS: Täystyrmäys – agentti tainnutti huhut Tottenhamin jättikaupasta saman tien: ”Ei koskaan”