Tottenhamin hyökkääjä Harry Kane ei matkusta muun joukkueen mukana Portugaliin, jossa Spurs kohtaa torstaina Konfrerenssiliigan playoff-kierroksen avausosassa Paços de Ferreiran, kertoo Sky Sports.

Kane, 28, nimettiin Tottenhamin 25 pelaajan kokoonpanoon, mutta hän jää Englantiin tekemään kuntotreeniä.

[readmore from=Kane-Harry]

Englannin maajoukkuekapteeni ei pelannut myöskään viime sunnuntaina, kun Tottenham voitti Manchester Cityn 1-0 Valioliigan avauskierroksella. Kane harjoitteli joukkuekaveriensa kanssa ensimmäistä kertaa vasta tämän viikon tiistaina päästyään karanteenista.

Manchester Cityyn yhdistetty Kane on ollut siirtohuhujen kohteena koko kesän. Huhut ottivat kunnolla tuulta alleen tämän kuun alussa, kun häntä ei näkynyt Tottenhamin harjoituksissa. Brittimediassa spekuloitiin, että Kane olisi kieltäytynyt harjoittelemasta painostaakseen Tottenhamia myymään hänet, mutta hyökkääjä kommentoi sosiaalisessa mediassa, että hänen myöhäinen paluunsa Spursin harjoitusvahvuuteen oli sovittu juttu.

Tottenhamin tähtihyökkääjä lomaili EM-kisojen jälkeen Bahamalla, josta hän matkusti Floridan kautta takaisin kotiin. Näin ollen Kanen oli oltava karanteenissa palattuaan Englantiin.

Tuoreimpien tietojen mukaan Manchester City on korottanut tarjoustaan Kanesta 125 miljoonaan puntaan (noin 147 miljoonaa euroa), joka olisi siirron toteutuessa Ison-Britannian kaikkien aikojen suurin siirtosumma. Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei ole kuitenkaan tiettävästi lämmennyt tarjoukselle.

Tottenhamin ja Paços de Ferreiran toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Lontoossa. Otteluparin voittaja pääsee Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.