Aston Villan hyökkääjälegenda Gabriel Agbonlahorin mielestä Harry Kane on koko Spurs-yhteisölle anteeksipyynnön velkaa siitä, että hän yritti siirtyä Manchester Cityyn tänä kesänä.

Englannin maajoukkuekapteeni Kanen, 28, siirtosaaga on jatkunut jo pitkään. Hyökkääjä on itse halunnut siirtyä, ja City teki hänestä alun perin 100 miljoonan punnan tarjouksen, jonka Tottenham hylkäsi.

Tällä viikolla Taivaansiniset lähestyi uudella parannetulla tarjouksella, joka oli arvoltaan 125 miljoonaa puntaa. Spursin toimitusjohtaja Daniel Levy teki kuitenkin selväksi, että Kane ei enää tämän siirtoikkunan aikana tule siirtymään.

Valioliigassa 322 ottelua pelanneen Agbonlahorin mukaan Kanen on turha itkeä tilanteesta, sillä hän itse allekirjoitti peräti kuusivuotisen jatkosopimuksen vuonna 2018.

– Kukaan ei pakottanut Harry Kanea allekirjoittamaan kuuden vuoden sopimusta 25-vuotiaana. Hän sitoutui sen myötä pelaajauransa parhaimmiksi vuosiksi seuraan, Agbonlahor sanoi talkSPORT:lle.

– Se, että hän ei voita pokaaleja, joita hän haluaa voittaa, ei tarkoita sitä, että hän voisi tuosta noin vain pakottaa siirtoa seuraan, jossa hän voittaa pokaaleja.

– Jos olisin Nuno Espírito Santo, Daniel Levy tai Spurs-pelaaja, odottaisin suurta anteeksipyyntöä Kanelta.