Tiistai-iltana starttasi liigacupin toinen kierros. Suomalaispelaajista mukana olivat Marcus Forss (Brentford), 22, William Jääskeläinen (Crewe), 23, ja Viljami Sinisalo (Aston Villa), 19. Jääskeläinen ja Valioliigan alkukierroksilla vähälle vastuulle jäänyt Forss olivat joukkueidensa avauskokoonpanoissa, kun taas Sinisalo istui penkillä.

Teemu Pukkia ei ollut lainkaan kutsuttu mukaan Norwich Cityn kokoonpanoon, vaan häntä lepuutettiin viikonlopun Leicester-ottelua varten. Se ei valioliigajoukkueen menoa vaikuttanut hidastavan. Norwich löi Mestaruussarjaa pelaavan Bournemouthin selvin lukemin 6–0. Mitään palaa ei jäänyt.

Forssin edustama Brentford oli valtavissa vaikeuksissa Kakkosliigassa pelaavan Forest Green Roversin kanssa. Forest Green Rovers sai laukauksen maalia kohti kahdeksannella minuutilla, meni johtoon eikä ollut päästää siitä irti.

60. minuutilla Yoane Wissa toi kuitenkin Brentfordin tasoihin Saman Ghoddosin syötöstä ja vapautti ennakkosuosikin menoa. Lopputuloksena 3–1-voitto Brentfordille. Forss pelasi kärjessä täydet minuutit ja esiintyi edukseen. 86. minuutilla hän onnistui lopulta maalinteossakin.

Jääskeläinen pelasi myös pitkään todella hienosti Crewe Alexandran maalilla; hän oli ehdottomasti joukkueensa parhaimmistoa. Leeds United lähti otteluun tasokkaalla nipulla ja olikin ykkösliigajoukketta parempi maalein 3–0. Jääskeläinen venyi silti kuuden laukauksen tielle ja päästi ensimmäisen pallon selkänsä taakse vasta kymmenen minuuttia ennen 90 minuutin täyttymistä.

Muista valioliigajoukkueista tiistaina pelasivat Brighton & Hove Albion, Everton, Watford, Crystal Palace ja Wolverhampton. Crystal Palacea lukuun ottamatta kaikki hoitivat tiensä seuraavalle kierrokselle; Crystal Palace pelasi Watfordia vastaan ja hävisi 0–1.

Aston Villa päihitti Barrowin 6–0.