Harry Kanen kaksi maalia olivat ratkaisuroolissa, kun Tottenham otti paikkansa Konferenssi-liigan lohkovaiheessa. Spurs nousi toisessa osaottelussa portugalilaista Pacos de Ferreiraa vastaan 3-0-voittoon hävittyään avausosan vieraissa maalin erolla.

Yhteismaalit menivät lontoolaisille 3-1.

Ensimmäistä kertaa kauden aikana avauksessa nähty Kane avasi Tottenhamin maalihanat jo yhdeksännellä minuutilla sijoittamalla pallon Carles Gilin tarjoilusta verkkoihin.

Kane osui avauspuoliskon loppupuolella uudelleen. Hyökkääjätähden kaukolaukaus otti Giovanni Lo Celsosta kimmokkeen boksissa ja päätyi uudelleen pelattavaksi. Kane syöksyi itse irtopalloon ja täppäsi 2-0-maalin sisään.

Toisella puoliskolla Lo Celso maalasi vielä kerran sinetöiden otteluparin Tottenhamille.

Konferenssiliigan alkulohkot arvotaan huomenna. Suomalaisseuroista mukana on HJK.