Watfordin hyökkääjä Troy Deeney jättää hyvästit seuralle 11 vuoden palveluksen jälkeen.

Deeney, 33, on edustanut Watfordia vuodesta 2010 lähtien ja pelannut seurassa 419 ottelua tehden niissä yhteensä 140 maalia ja syöttäen 62. Hän on kuitenkin jäänyt uusien hankintojen myötä pienempään rooliin, ja aiemmin tällä viikolla Watford kertoi virallisessa tiedotteessa keskustelevansa Deeneyn kanssa hänen tulevaisuuden vaihtoehdoistaan.

The Athleticin mukaan Deeney on siirtymässä Mestaruussarjan Birminghamiin, jota hän on kannattanut nuoresta asti. Hän on syntynyt Birminghamissa ja hänellä on Bluesin logo tatuoituna jalassaan.

– Tuntuu oudolta, kun minua pyydetään kuvailemaan tunteitani Watfordia kohtaan ja niitä tunteita, jotka liittyvät tämän uskomattoman paikan jättämiseen. Tunnen surua, kuin menettäisi perheenjäsenen. Tunnen innostuneisuutta uudesta matkastani ja siitä, mitä tulevaisuudessa on luvassa. Ennen kaikkea tunnen valtavaa ylpeyttä siitä, mitä olen saavuttanut viimeisten 12 vuoden aikana, sekä ystävistä ja suhteista, joita olemme muodostaneet, kommentoi Deeney jäähyväisvideollaan.

– Tämä seura on sydämessäni ikuisesti. Toivottavasti tiedätte, että annoin aina kaikkeni kentällä.

Watford Football Club

@WatfordFC
“𝗪𝗮𝘁𝗳𝗼𝗿𝗱 𝗶𝘀 𝗶𝗻 𝗺𝘆 𝗵𝗲𝗮𝗿𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗲𝘃𝗲𝗿.” 💛

In an emotional and heartfelt message, Troy Deeney addresses supporters as his 11-year spell at Vicarage Road comes to an end...