Cristiano Ronaldon, 36, paluu Manchester Unitediin sai lopullisen sinettinsä tiistaina.

Viisi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Ronaldo allekirjoitti manchesterilaisseuran kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Ronaldo pelasi ensi kerran Unitedissa vuosina 2003-09 ja teki tuolloin 118 maalia 292 ottelussa. Real Madridissa hän vietti kaudet 2009-18 ja Juventuksessa 2018-21.

Nyt oli kotiinpaluun aika. Ronaldo julkaisi siirron varmistumisen jälkeen tyylikkään viestin Instagram-tilillään.

– Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät kuinka rakastan Manchester Unitedia. Vuodet, jotka vietin tässä seurassa olivat aivan uskomattomia, ja yhteinen taipaleemme on kirjailtu kultaisin kirjaimin tämän suuren instituution historiaan, Ronaldo sanaili.

– En osaa edes selittää tuntemuksiani juuri nyt. Se on kuin unelma olisi käynyt toteen. Olen aina saanut niin suurta tukea ja kunnioitusta kannattajilta, jopa vastustajan paidassa.

– Ensimmäinen liigamestaruuteni, ensimmäinen cup-mestaruuteni, ensimmäinen maajoukkuekutsuni, ensimmäinen Mestarien liiga -voittoni, ensimmäinen Kultainen kenkäni ja ensimmäinen Ballon d’Orini syntyivät kaikki erityisen Red Devils -suhteen ansiosta.

– Teimme historiaa aiemmin ja teemme historiaa nyt! Annan siitä sanani! Olen täällä! Olen taas siellä, mihin kuulun!

– PS. Sir Alex [Ferguson], tämä on omistettu sinulle…

Ronaldon postaus on kerännyt reilun vuorokauden aikana jo hämmästyttävät 17,4 miljoonaa tykkäystä sekä yli 331 tuhatta kommenttia. Yksi kommentti on herättänyt erityistä huomiota. Sen on kirjoittanut jalkapallolegenda Pelé.

– Ei ole parempaa tunnetta kuin valloittaa maailma ja palata kotiin. Ole aina onnellinen, Cristiano, Pelé kommentoi.

Pelén kommentista on tykännyt jo yli 136 tuhatta käyttäjää.

LUE MYÖS:

Sky Sports News

@SkySportsNews
Brazil legend Pele sent a message to Cristiano Ronaldo after his transfer from Juventus back to Manchester United was confirmed 🤝