Viime aikoina on käyty keskustelua siitä, kuka Man Unitedissa pääsee näyttämään kyntensä ja kuka joutuu koirankoppiin.

Yksi, jolle ei voi povata kovin ruusuista kautta, on Donny van de Beek. Viime kaudella keskikenttämies sai Valioliigassa vastuuta vain 511 minuutin verran. Tällä kaudella peliaikaa ei ole tullut vielä lainkaan, eikä tilanne ainakaan kohene Cristiano Ronaldon saapumisen myötä.

Van de Beekin agentti Guido Albers jo avautui van de Beekin tilanteesta ja sanoi yrittäneensä saada pelaajaa Evertoniin siirtotakarajan kynnyksellä. Man Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær ei kauppaan kuitenkaan suostunut.

[readmore from=Manchester-United]

Nyt soppaan löi lusikkansa myös hollantilaislegenda Marco van Basten, joka tylytti maanmiestään van de Beekiä suorin sanoin.

– Se, että hän lähti Man Unitediin ei vain ollut kovin järkevä liike. Silloin sanottiin, että siirtopuheita oli myös Real Madridin kanssa. Rima oli asetettu aivan liian korkealle, van Basten sanoi Ziggo Sport -ohjelmassa Voetbal Zonen mukaan.

– Van de Beek ei ole niin hyvä pelaaja. Ajaxissa kymppipaikalla pelaaminen on paljon helpompaa kuin Espanjassa tai Englannissa. Hollannissa saa paljon tukea ja mahdollisuuksia, mutta ulkomailla se on eri juttu.

LUE MYÖS: Agentti: Cristiano Ronaldon saapuminen ”huono uutinen” Man Unitedin keskikenttämiehelle