MM-karsinnoissa voitosta voittoon marssinut Englanti kohtaa tänään keskiviikkona vieraskentällä Puolan.

Ottelussa pelataan isoista pisteistä. Puola on käytännössä pakkovoiton edessä mikäli se mielii taistella lohkovoitosta. Englanti puolestaan olisi voitolla hyvin lähellä suoraa MM-kisapaikkaa. Mikäli Englanti voittaa Varsovassa pelattavan ottelun, riittää sille lohkovoittoon vierasvoitot heittopussimaista, San Marinosta ja Andorrasta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Otteluun lisää mielenkiintoa tuo kahden huippuhyökkääjän, Robert Lewandowskin ja Harry Kanen, välinen kohtaaminen.

Lewandowski on ollut tähän mennessä kaksikosta tehokkaampi. Puolalaishyökkääjä on takonut neljässä karsintaottelussa tehot 6+2. Kane on yhtä moneen otteluun onnistunut maalinteossa neljä kertaa ja antanut lisäksi yhden maalisyötön. Joukkueidensa kapteeneina toimivat maalitykit eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet maajoukkuetasolla.

Puolan ja Englannin välinen MM-karsintaottelu potkaistaan käyntiin tänä iltana kello 21:45 Suomen aikaa. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä sekä V Sport Jalkapallo -kanavalla että Viaplayn suoratoistopalvelussa.

UEFA EURO 2024

@EURO2024
🗓️ Wednesday's #WCQ fixtures 🗓️

Which nation will score the most goals? ⚽️🤔

@bookingcom | #EQFixtures