Chelsea ja Aston Villa iskivät yhteen lauantai-iltana Stamford Bridgellä.

Chelsea voitti ottelun 3-0 ja siirtyi Valioliigan jaetulle kärkisijalle yhdessä Manchester Unitedin kanssa.

Isännät aloittivat ottelun mallikkaasti. Chelsea siirtyi johtoon 15. minuutilla. Mateo Kovačić syötti upeasti Romelu Lukakun maalipaikkaan, eikä belgialainen erehtynyt.

Maali oli Lukakun uran ensimmäinen Stamford Bridgellä. Lukaku onnistui siirtonsa jälkeen maalinteossa Arsenal-ottelussa, mutta osuma syntyi Emirates Stadiumilla Pohjois-Lontoossa.

Kesän siirtoikkunan viimeisillä minuuteilla Chelseaan Atléticosta lainalle siirtynyt Saúl debytoi uuden joukkueensa riveissä ja pääsi suoraan avauskokoonpanoon. Saúlin debyytti sujui kuitenkin heikosti.

Keskikenttäpelaaja oli avausjaksolla kentän heikoin yksilö ja teki lukuisia virheitä. Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel otti Saúlin tauolla vaihtoon ja Jorginho tuli kentälle toiseksi jaksoksi.

Aston Villa kykeni pelaamaan laadukasta jalkapalloa avausjaksolla, mutta ei käyttänyt hyväkseen muutamaa maukasta maalipaikkaa. Chelsea-vahti Edouard Mendy oli mies paikallaan.

Chelsea pisti ottelun pakettiin heti toisen jakson alussa. Tyrone Mingsin syöttö alaspäin Jed Steerille epäonnistui ja Kovačić pääsi siihen väliin siirtäen isännät kahden maalin etumatkalle.

Lukaku iski loppuluvut 3-0:aan ottelun loppuhetkillä. Lukaku on tehnyt paluunsa jälkeen kolmessa ottelussa yhteensä kolme maalia.

Viljami Sinisalo oli Aston Villan penkillä ensimmäistä kertaa sarjaottelussa, kun ykkösvahti Emi Martínez seurasi ottelun kotoa käsin saavuttuaan vasta perjantai-iltana Etelä-Amerikan MM-karsinnoista.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Viljami Sinisalo on tänään ensimmäistä kertaa vaihtopenkillä Valioliiga-ottelussa. Hienoa, @VSinisalo01! 💪 #Pikkuhuuhkajat