Sunnuntain Leeds-Liverpool -ottelussa karmean näköisesti loukkaantuneen Harvey Elliottin nilkka leikataan Lontoossa tänään tiistaina.

Leeds puolestaan kertoo samaan aikaan jättäneensä valituksen tuomiosta, jolla taklauksen tehnyt Pascal Struijk ajettiin suoran punaisen kortin myötä kentältä.

Liverpoolin 3-0 -voittoon päättyneen ottelun puhuttavin ja järkyttävin hetki osui pelikellon mukaan tunnin kohdalle. Struijk riisti pallon Elliottilta keskialueella, eikä tilanteen hyvin nähnyt erotuomari Craig Pawson ollut alunperin edes tuomitsemassa siitä vaparia. Oli kuitenkin ilmiselvää, että 18-vuotias Liverpool-peluri loukkasi itseään pahasti, ja peli keskeytettiin.

LUE OTTELURAPORTTI TÄÄLTÄ

Struijk ja Elliott ovat ottelun jälkeen käyneet julkisuudessa varsin hyvähenkistä keskustelua. Elliott sanoi Instagram-tilillään uskovansa, ettei Leeds-peluria olisi pitänyt ajaa tilanteen vuoksi ulos.

LUE ELLIOTTIN KOMMENTTI TÄÄLTÄ

Elliott pelasi ennen loukkaantumistaan jokaisessa Liverpoolin tämän kauden neljästä ottelusta. Laituri on saanut roppakaupalla luontaista sympatiaa osakseen tilanteen johdosta, aiemmin hankkimansa negatiivisen julkisuuden vastapainoksi.