West Ham jatkoi vakuuttavia otteitaan torstaina, kun se voitti Eurooppa-liigan kotiavauksessaan Rapid Wienin 2-0-lukemin.

Jo ennen ottelun alkua paikalle saapuneelle yleisölle tarjottiin viihdettä upean alkushow’n muodossa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Roshane Thomas

@RoshaneSport
European nights at the London Stadium 👌 #WHUFC

Kun ottelu potkaistiin käyntiin, tarjosi West Ham faneilleen viihdettä myös kentällä – kuten niin useasti aiemminkin tällä kaudella.

West Ham kolisutti tolppaa kahdesti ennen kuin se tarjosi kotiyleisölle syytä riemuun. Peliä oli takana 29 minuuttia, kun Declan Rice ohjasi lähietäisyydeltä isännät 1-0-johtoon.

Tämän jälkeen yleisössä alkoi tapahtua, kun West Hamin ja Rapid Wienin kannattajat ottivat yhteen. Käsirysyksi homma ei mennyt, kiitos eri katsomolohkojen, mutta tavaraa heiteltiin puolin ja toisin.

Mikäli alla oleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.

The West Ham fans and Rapid Vienna fans getting heated after West Ham scored 👀

Rapid Wien taisteli urhoollisesti aina päätösvihellykseen asti, mutta maalinteossa se ei onnistunut. West Ham sen sijaan onnistui vielä kertaalleen, kun huippuvireessä oleva Saïd Benrahma laukoi lisäajalla loppulukemat 2-0:aan.

David Moyesin luotsaama West Ham on aloittanut kautensa erittäin vahvasti. Yhdeksästä ottelusta se on voittanut kuusi, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt vain kerran. Eurooppa-liigassa lontoolaisryhmä johtaa lohkoaan, Valioliigassa se on 7. sijalla.

West Ham United

@WestHam
✅ Two wins
✅ Four goals
✅ No goals conceded
✅ Top of Group H

What a start to our Europa League campaign! 😍

#UEL | #WHUSCR