Newcastle-legenda Alan Shearer vitsailee odottavansa edelleen puhelua vakituisesta manageripestistä seuraomistaja Mike Ashleyltä.

Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Shearer luotsasi Newcastlea tilapäisesti kahdeksan ottelun ajan vuonna 2009, mutta hän ei kyennyt pelastamaan sitä putoamiselta.

Shearer ja hänen tiiminsä tapasi Ashleyn ja Newcastle-pomot harjoituskeskuksessa muutama päivä kauden päättymisen jälkeen. Samana päivänä Shearer puhui Ashleyn kanssa kahden kesken, jolloin tiettävästi päästiin sopuun siitä, että Englannin maajoukkueen ex-kapteeni hallitsisi seurassa kaikkea jalkapalloon liittyvää ja saisi kymmenen miljoonan punnan siirtokassan.

Papereita ei allekirjoitettu, mutta Shearer jäi siihen luuloon, että hän saisi jatkaa aloittamaansa työtä.

– Minulla oli sopu heidän kanssaan. Kolmen vuoden sopimus, budjetti, palkka. Se tapahtui tiistaina kauden päättymisen jälkeen, hän väittää.

– Tapaaminen oli tiistaiaamuna, se päättyi myöhään iltapäivällä. Minä suostuin ja sanoin silloin: ”Nähdään torstaina, jolloin se julkistetaan”. Sitten sain puhelun, jossa sanottiin: ”Pankissa on ongelma, olemme yhteydessä”. Mikä se on? 12 vuotta on mennyt, ja odotan edelleen puhelua!

Newcastlen manageriksi pestattiin lopulta Chris Hughton, joka johdatti seuran takaisin Valioliigaan. Shearer ei ole puhunut Ashleyn kanssa tuon tapaamisen jälkeen, mutta hän vakuuttaa, ettei ole katkera.

– Mielestäni pitää vain ymmärtää, että tuollaista p*skaa tapahtuu jalkapallossa. On vain mentävä eteenpäin.

Lähde: Chronicle