Arsenal yrittää kaupata Alexandre Lacazetten tammikuun siirtoikkunan aikana, kertoo Football.London.

[readmore from=Arsenal]

Football.Londonin mukaan Arsenalin päätökseen vaikuttaa se, ettei Lacazettella ole aikomusta allekirjoittaa jatkosopimusta seuran kanssa. Ranskalaishyökkääjän nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä Arsenal halua menettää pelaajaa ilmaiseksi.

ESPN kertoo, että ainakin Atlético Madrid, Juventus, AC Milan ja Sevilla ovat osoittaneet kiinnostuksensa ranskalaishyökkääjää kohtaan.

30-vuotias Lacazette on edustanut Arsenalia vuodesta 2017 lähtien. Kuluvalla kaudella hän on jäänyt vähäiselle peliajalle ja päässyt kentälle vain kahdessa valioliigaottelussa. Liigacupissa hän on pelannut niin ikään kaksi ottelua ja onnistunut maalinteossa kummassakin pelissä.