Englannin maajoukkueen laitapuolustaja Kieran Trippier on puhunut avoimesti halustaan palata Valioliigaan.

31-vuotias Trippier siirtyi kesällä 2019 Tottenhamista Atlético Madridiin, jossa hän voitti viime kauden päätteeksi La Ligan mestaruuden. Kesällä hänet yhdistettiin siirtohuhuissa voimakkaasti Manchester Unitediin, mutta paluu Valioliigaan ei vielä toistaiseksi toteutunut.

Englannin maajoukkuemiehen sopimus Atléticon kanssa ulottuu kesään 2023 saakka, mutta on hyvin mahdollista, että puolustajan siirto kotimaan kentille tapahtuu ensi kesän aikana.

Joka tapauksessa selvää on se, että Trippier haluaa vielä ennen peliuransa päättymistä pelata Valioliigassa. Sen jälkeen hän on aikeissa ryhtyä valmentajaksi.

Valmennusuraa silmällä pitäen hän on saanut peliuransa aikana ammennettua oppia muun muassa Sean Dycheltä ja Diego Simeonelta.

– Olen oppinut heiltä paljon. Se auttaa minua tulevaisuudessa, kun ryhdyn valmentajaksi, kertoo Trippier The Guardianille.

– Joskus tulevaisuudessa haluaisin valmentaa. Kenties urani lopussa voisin pelata jälleen Sean Dychen alaisuudessa Burnleyssa ja aloittaa valmentajan urani hänen kanssaan. Olisi hienoa palata jossain vaiheessa takaisin Valioliigaan.

Englannin maajoukkueessa 35 kertaa esiintynyt Trippier on Man Cityn kasvatti, mutta ei ole koskaan pelannut seuran edustusjoukkueessa. Hän edusti Burnleya vuosina 2011-15 ja Tottenhamia 2015-19.