Chelsea kohtaa keskiviikko-iltana Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannen kierroksen kamppailussa Malmö FF:n kotikentällään. Lontoolaiset ovat sarjataulukossa toisena tasapisteissä Zenitin kanssa, joka kohtaa samaan aikaan pelattavassa kamppailussa lohkokärki Juventuksen. Malmö puolestaan on lohkon viimeisellä sijalla nollalla pisteellä ja sen maaliero kahden ottelun jälkeen on murheellinen 0-7.

Sinipaitojen avauskokoonpanosta ei suuria yllätyksiä löydy. Timo Werner aloittaa hyökkäyksessä Romelu Lukakun rinnalla. Maajoukkuepelit mukaan lukien kolmessa viimeisimmässä pelaamassaan ottelussa maalinteossa onnistunut laitapuolustaja Ben Chilwell saa jatkaa myös avauksessa, ja alkukaudesta enemmän pelannut Marcos Alonso aloittaa ottelun jälleen vaihtopenkiltä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ottelu alkaa klo: 22.00 ja sitä voit seurata suorana lähetyksenä C Morelta.