Belgian maajoukkuepelaaja Youri Tielemans on hylännyt Leicesterin jatkosopimustarjouksen, kertoo 90min.

24-vuotiaan Tielemansin nykyinen sopimus ulottuu kesään 2023 saakka. Leicester on yrittänyt jo pitkään saada pelaajalta allekirjoitusta jatkosopimuspaperiin, koska se tiedostaa muiden seurojen suuren kiinnostuksen avainpelaajaansa kohtaan.

[readmore from=Leicester]

90min-sivuston mukaan Tielemansilla ei ole palavaa halua lähteä Leicesteristä, mutta hän ei myöskään halua allekirjoittaa tässä kohtaa jatkosopimusta voidakseen puntaroida vaihtoehtoja tulevaisuutensa suhteen.

Jos Tielemans ei allekirjoita jatkosopimusta ennen ensi kesää, on Leicesterilla vaihtoehdot vähissä. Seuran on käytännössä pakko myydä keskikenttäpelaajansa, mikäli se haluaa hänestä siirtokorvauksen.

Huhujen mukaan Tielemansin kintereillä ovat ainakin Chelsea, Liverpool, Manchester United, Atlético Madrid, Real Madrid ja Bayern München.