Arsenal voitti Leicesterin lauantaina 2-0 vieraskentällä Valioliigassa.

Arsenal oli alusta asti niskan päällä ja siirtyi johtoon jo viidennellä minuutilla pelin ensimmäisestä maalia kohti suuntautuneesta yrityksestä. Bukayo Sakan antama kulmapotku tavoitti Gabrielin, joka jatkoi pallon päällään sisään.

Leicester oli ensimmäisen puolituntisen pahasti alakynnessä ja päästi toisen maalin 18. minuutilla. Pallo pomppi useammankin kimmokkeen kautta Emile Smith Rowelle, joka tälläsi pallon pilkun tietämiltä täysin vapaasti verkkoon.

Kotijoukkue pääsi hiljalleen peliin paremmin mukaan, mutta Tykkimiesten maalivahti Aaron Ramsdale pelasti vieraat muutamankin kerran näyttävillä suorituksillaan.

Ramsdalelle merkittiin lopulta peräti yhdeksän torjuntaa.

Arsenal nousi tuloksen myötä viidenneksi ja Leicester putosi kuudenneksi ennen kierroksen muita pelejä.