Mestarien liiga -tiistai käynnistyi toisaalla Wolfsburgin ja Salzburgin ottelulla, toisaalla Malmö FF:n isännöimällä Chelsea-kohtaamisella.

Yksi osuma riitti tuomaan reissuryhmälle voiton.

Chelsean ensimmäisessä hyökkäyksessä Kai Havertz kaatui kotijoukkueen boksissa, ja vaati pilkkua. Kuvat osoittivat saksalaisen itse potkineen vastustajaa nilkoille.

Malmö ei vaikuttanut alkuminuuteilla joukkueelta, joka oli edellisessä kohtaamisessa saanut lontoolaisilta selkäänsä 4-0. Oli myös koko ajan selvää, että rohkeus voisi minä hetkenä hyvänsä myös kostautua.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.
Teksti jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
7 - Malmö have lost seven of their eight meetings with English sides in European competition, with the exception being a 2-1 win against Nottingham Forest in September 1995 (UEFA Cup). Underdogs. #MALCHE

20 minuuttia ei ehtinyt täyteen, enne Havertzin seuraava rankkari-anomusta. Tällä kertaa uusinta paljasti varsin tasaväkisen paidastavetämiskilpailun Anel Ahmedhodzicin kanssa – ei seuraamuksia.

Etenkin Hakim Ziyechin juoksut oikealla laidalla alkoivat jatkuvalla syötöllä luoda lisää uhkaa isäntien päädyssä.

Marcos Alonso pärjäsi ennen puolen tunnin täyttymistä tasapäisesti juoksukilpailussa Antonio Colakin kanssa, mutta hävisi boksin laidalla voimassa. Erdal Rakip ei kuitenkaan saanut keskeltä laukausta aikaan, vaan pysyi Andreas Christensenin pihdeissä.

Malmö-vahti Johan Dahlinilla oli melkoisia vaikeuksia pitää kaukaa tulleet kovat vedot hallussaan, ja vaikutti ihmeelliseltä etteivät Blues-hyökkääjät irtopalloille ehtineet.

Kotikatsomoa ei tuen puutteesta voi syyttää – ensimmäisen jakson loppupuolella meteli areenalla oli suorastaan mieletön.

Isännät saivat jakson lopussa hyvän sauman kuin tyhjästä, mutta tauolle mennessään saivat toki olla tyytyväisiä 0-0 -tilanteesta. Tilastojen valossa vieraat olisivat hyvinkin saattaneet johtaa usealla maalilla.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.
Teksti jatkuu upotuksen jälkeen.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Nothing to split us at halfway. 🔵

#UCL | #MalChe

Kymmenenteen perättäiseen torjuntaan Dahlin ei enää yltänyt, kun Callum Hudson-Odoi ajoi läpi oikealta, ja tarjoili upean pallon maalille; 0-1 Ziyechin nimiin.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.
Teksti jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Hakim Ziyech has scored his first goal for Chelsea since netting in the UEFA Super Cup against Villarreal in August.

The goal-drought is finally over. 😅

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.
Teksti jatkuu upotuksen jälkeen

OptaJoe

@OptaJoe
8 - Hakim Ziyech is now the joint-highest scoring Moroccan player in Champions League history, alongside former Arsenal star Marouane Chamakh (8 goals). Atlas. #MALCHE

Ottelun viimeiseksi tapahtumaksi jäi Christian Pulisicin läpiajo, joka päättyi laukaukseen ohi maalin. 0-1 -lukemat eivät kerro joukkueitten erosta paljoakaan, niin paljon vahvempi Chelsea oli.