Antonio Conten siirtyminen Tottenhamin päävalmentajaksi on poikinut jo paljon siirtohuhuja, vaikka hän on toiminut tehtävässään vain muutaman päivän ajan.

Jo ennen valmentajasopimuksen julkistamista huhuttiin, että Conte olisi vaatinut Tottenhamilta isoa siirtobudjettia ja tiettyjä pelaajia hankittavaksi.

[readmore from=Antonio-Conte]

Conte on lehtitietojen mukaan kiinnostunut monesta entisen seuransa Internazionalen pelaajasta. Hän luotsasi Interiä kahden kauden ajan ja johdatti joukkueen viime keväänä Italian mestariksi ennen kuin jätti seuran.

Spursin urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici kiisti Conten nimityksen yhteydessä, että italialaisvalmentajalle olisi luvattu pelaajahankintoja. Nyt myös Internazionalesta on annettu ymmärtää, että Tottenhamin tai Conten on turha soitella Milanoon pelaajanhankintojen perään.

– Tarkoituksemme on jatkaa nykyisen joukkueemme kanssa, emmekä harkitse tammikuussa tarjouksia pelaajistamme, kommentoi Interin urheilutoimenjohtaja Piero Ausilio Sky Sport Italialle.

Ausilio uskoo, että Conte menestyy Tottenhamin peräsimessä.

– Voin sanoa, että olen onnellinen hänen puolestaan ja toivon hänelle kaikkea hyvää uuteen seikkailuunsa.

– Tiedän, kuinka tyytyväinen hän on, kun pääsee taas työskentelemään Valioliigassa. Olen varma, että hän pärjää hyvin Spursissa, kun ottaa huomioon, miten intohimoinen ja taitava hän on.

Tottenham pelasi torstaina ensimmäisen ottelunsa Conten alaisuudessa, kun se kaatoi Vitesse Arnhemin 3-2 Konferenssiliigassa.