Teemu Pukki onnistui maalinteossa, kun Norwich City haki harvinaisen vierasvoiton lauantain valioliigaottelussa Brentfordista. Ilta ei kuitenkaan Canaries-leirissä päättynyt juhlatunnelmissa: manageri Daniel Farke sai lähtöpassit seurasta.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.
Teksti jatkuu upotuksen jälkeen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Norwich City can confirm that head coach Daniel Farke has left the club with immediate effect.

Full statement ⬇️

#NCFC

45-vuotias saksalainen tuli Norwichin ohjaksiin 2017, ja hänen oli tarkoitus jatkaa seuran managerina aina vuoteen 2025. Heikko suoriutuminen toisen nopean Valioliigaan nousun jälkeen olivat kuitenkin lopulta liikaa.

Vain muutamaa tuntia ennen uutisen julkituloa Farke kommentoi iltapäivän tapahtumia Lontoossa.

– Viimeinkin olemme saavuttaneet sen. Meidän oli odotettava ensimmäistä voittoa tällä kaudella pitkään… Halusin käydä kiittämässä kannattajia vain nopeasti, sillä pelaajat ansaitsevat päähuomion.

– Tämä oli yksi peli ja kolme pistettä, ei sen enempää eikä vähempää. Otamme tämän mukaamme, ja jatkamme eteenpäin.

Seuraava uutinen samalla sivustolla olikin sitten seuran lausunto yhteistyön päättymisestä.

– Vahvistamme, että manageri Daniel Farke on jättänyt seuran. Sama koskee tiimin jäseniä, Eddie Riemeriä, Chris Domogallaa ja Christopher Johnia.

– Vaatiessamme yhä parasta mahdollista seurallemme, tämä päätös ei ollut helppo, urheilutoimenjohtaja Stuart Webber kommentoi.

– Kaikkien Norwich Cityssä pitäisi olla ikuisesti kiitollisia Danielille ja hänen tiimilleen siitä roolista, jota he ovat näytelleet matkallamme. He auttoivat tuomaan kaksi Mestaruussarjan voittoa, ja lukemattomia ikimuistoisia hetkiä.

– On tärkeää, että katsomme nyt eteenpäin. Meillä on jäljellä 27 valioliigaottelua kaudella. Tiedämme, että pelaajissamme ja henkilökunnassamme on se, mitä tarvitaan lisäpisteiden hankkimiseen ja taulukossa nousemiseen.