Southamptonin konkaripelaaja Theo Walcott hehkuttaa 19-vuotiasta laitapuolustajaa Tino Livramentoa, jonka seura hankki kesällä Chelseasta viidellä miljoonalla punnalla.

Livramento on saanut manageri Ralph Hasenhüttliltä paljon vastuuta – ja vastannut huutoon. Nuorukainen on ollut yksi joukkueen tämän syksyn valopilkuista.

– Tiedätkö mitä? Minusta hän muistuttaa hieman Garethia (Bale), kun tämä teki läpimurtonsa laitapuolustajana, Walcott sanoo talkSPORTin haastattelussa.

– On tietysti iso lausunto verrata häntä tuollaiseen pelaajaan, mutta näen hänen presenssinsä, tapansa kuljettaa palloa, nopeutensa ja voimansa. Ei ole yllätys, että tietää, mitä hän aikoo tehdä. Hän on niin vahva pallon kanssa ja erittäin fiksu. Teknisesti hän on fantastinen.

Walcottin mukaan on tärkeätä, että Livramenton ympärillä on hyviä ihmisiä. Oleellista on sekin, että lähellä on samanikäisiä pelaajia.

– Muistan kun itse löin läpi, minulla oli (ympärilläni) aika paljon kokeneempia pelaajia, mikä on taas hyvin erilaista. Joten uskon, että hän sopii hyvin tuon sukupolven joukkueeseen, joka on tekemässä läpimurtoa. Minusta tuntuu, että hän tulee tekemään todella hyvän uran.

Livramenton sopimukseen on tiettävästi kirjattu 25 miljoonan punnan takaisinostopykälä, jonka Chelsea voi halutessaan hyödyntää.