Newcastle on iskenyt silmänsä kolmeen Italian Serie A:n huippupelaajaan tammikuun siirtoikkunaa ajatellen, kertoo The Times.

Kyseiset pelaajat ovat Internazionalen toppari Stefan de Vrij ja keskikenttäpelaaja Marcelo Brozović sekä Lazion maalivahti Thomas Strakosha.

[readmore from=Newcastle]

Newcastle siirtyi viime kuussa 305 miljoonan punnan kaupassa Saudi-Arabian julkisen investointirahaston (PIF) johtaman konsortion haltuun. Siitä lähtien seura on tarkkaillut täysin eri kategorian pelaajia siirtomarkkinoilta.

Timesin mukaan Newcastlen uusi päävalmentaja Eddie Howe kaipaa tammikuussa vahvistusta etenkin topparin tontille. Hollantilainen de Vrij, 29, saattaisi tarjota laadukkaan ja suhteellisen edullisen vaihtoehdon Howen toiveeseen, sillä hänen ja Interin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen.

Kroatian maajoukkuetähti Brozović, 29, neuvottelee italialaismedian mukaan tällä hetkellä jatkosopimuksesta Interin kanssa. Hänen nykyinen diilinsä päättyy jo ensi kesänä, kuten myös albanialaistorjuja Strakoshalla Lazion kanssa.

Newcastle on omistajavaihdoksensa jälkeen pitänyt tiiviisti silmällä Interin, AC Milanin, Lazion ja Juventuksen pelejä, ja Strakosha, 26, on terhnyt vaikutuksen Magpiesin tarkkailijoihin.

Juventuksesta löytyisi mielenkiintoinen vaihtoehto keskikentälle Aaron Ramseyn muodossa. Torinolaisjätti haluaa eroon Ramseysta, 30, joka olisi halukas palaamaan Englantiin, mutta Walesin maajoukkuetähden nykyinen palkkataso on iso ongelma potentiaalisille ostajille. Ramsey tienaa tällä hetkellä yli 470 000 euroa viikossa, mikä on yli neljä kertaa isompi kuin Newcastlen tämänhetkisen palkkakuninkaan viikkoliksa.

LUE MYÖS: