Valioliigassa 350 ottelua pelannut Cesc Fàbregas sanoo, että Tottenhamin pelaajat voivat odottaa äärimmäisen tiukkaa kuria ja ohjeita joukkueen uudelta päävalmentajalta Antonio Contelta.

Conte, 52, on ehtinyt johdattaa Spursin kahteen otteluun siirryttyään joukkueen peräsimeen marraskuun alussa. Tottenham kaatoi Conten debyytissä Vitesse Arnhemin 3-2 Konferenssiliigassa ja pelasi seuraavana viikonloppuna 0-0-tasapelin Evertonia vastaan Valioliigassa.

[readmore from=Antonio-Conte]

AS Monacoa nykyisin edustava Fàbregas, 34, pelasi Conten alaisuudessa Chelseassa vuosina 2016-2018 ja voitti italialaisluotsin kanssa kertaalleen Valioliigan ja FA Cupin.

Espanjan entinen maajoukkuepelaaja kertoi CBS Sportsin haastattelussa, että Conte haluaa kentällä kaiken tapahtuvan millintarkasti hänen suunnitelmansa mukaisesti.

– Uskon, että Antonion kanssa työskentely oli ensimmäinen kerta, kun näin jonkun tietävän täsmälleen, mitä hän haluaa. Se oli kuin koulussa kävisi. Usko pois, hän kertoo sinulle tarkalleen kaiken, mitä pitää tehdä siinä välissä, kun pallo on omalla maalivahdilla ja kun se on vastustajan maalissa.

– Minä ajattelin ehkä jalkapalloa hieman eri tavalla. Aluksi se oli vaikeaa minulle. Paljon juoksemista, iso intensiteetti, pitkiä harjoituksia, tuplaharjoituksia, kuntosaliharjoituksia.

– Minulla on ollut valmentajia, kuten Pep Guardiola, joka valmensi paljon positional playta, mutta meillä oli vapauksia sen sisällä. Conten kanssa meillä ei ollut minkäänlaisia vapauksia. Hän kertoi minulle, mihin minun on syötettävä pallo.

– Olin silloin 29-vuotias, olin pelannut ammattilaisena jo 13 vuotta. Olin pelannut jokaisessa finaalissa ja voittanut paljon asioita, ja sitten tämä kaveri kertoo, minulle, mihin minun on syötettävä.