Manchester Unitedin entinen toppari Steve Bruce on ”erittäin kiinnostunut” seuran väliaikaismanagerin pestistä, kertoo The Athletic.

United antoi sunnuntaina kenkää Ole Gunnar Solskjærille, joka toimi joukkueen managerina vajaan kolmen vuoden ajan. Solskjærin valmennusryhmässä toiminut Michael Carrick ottaa väliaikaisen vetovastuun ykkösmiehistöstä, kunnes United löytää väliaikaismanagerin, joka luotsaa joukkuetta kauden loppuun saakka.

[readmore from=Manchester-United]

Bruce, 60, edusti Unitedia pelaajaurallaan vuosina 1987–1996 voittaen seurassa kolme Valioliigan sekä FA Cupin mestaruutta.

Athleticin mukaan Bruce uskoo, että hän saisi vakautettua tunnelman Unitedin pukukopissa.

Nappulakengät naulaan ripustettuaan Bruce on toiminut pitkään valmentajana eri seuroissa. Edellisessä seurassaan Newcastlessa Bruce sai viime kuussa täyteen tuhat ottelua managerina, mutta hän sai lähtöpassit pian juhlapelinsä jälkeen.

Newcastlen kannattajat vastustivat aikanaan Brucen nimitystä, ja fanit kritisoivat häntä tasaisin väliajoin koko hänen pestinsä ajan. Magpies pelasi Brucen alaisuudessa 97 ottelua, joista se voitti 29, eli ainoastaan vajaat 30 prosenttia.

Bruce sanoi Newcastlesta lähdettyään, että kannattajien jatkuva kritiikki ja asiattoman henkilökohtaiseksi mennyt pilkka jättivät jälkensä häneen. Bruce myös arveli, että pesti Newcastlessa saattoi jäädä hänen uransa viimeiseksi, joskin hän lisäsi, ettei mistään voi olla ikinä varma.