Chelsea jatkoi huimaa virettään tiistaina Mestarien liigassa, kun Thomas Tuchelin luotsaama miehistö kaatoi kotikentällään Juventuksen peräti maalein 4-0.

Voitto oli Chelsealle jo yhdeksäs kymmeneen viime otteluun. Tulikuuman lontoolaisryhmän alkukausi on ollut yhtä juhlaa, sillä se johtaa Valioliigaa, Mestarien liigan alkulohkoaan ja on edennyt Liigacupissa puolivälieriin.

Juventusta vastaan sankareiksi nousivat omat akatemiapelaajat, kun sekä Trevor Chalobah, Reece James ja Callum Hudson-Odoi onnistuivat maalinteossa. Lisäksi Ruben Loftus-Cheek, joka hänkin on edustanut Chelseaa lapsuudesta asti, kirjautti tililleen maalisyötön. Kentällä nähtiin myös viides Chelsea-kasvatti, kun Mason Mount pääsi vaihdosta sisään vartti ennen loppua.

Chelseaa on pidetty pitkään seurana, joka hankkii rahalla isoja nimiä muualta. Kyllä, se pitää jossain määrin paikkansa, sillä Juventustakin vastaan kentällä nähtiin pelaajia joista on maksettu yhteensä lähes 400 miljoonaa euroa. Seuran akatemiasta nousee kuitenkin jatkuvalla syötöllä pelaajia edustusjoukkueeseen, ja vieläpä isoon rooliin, joten puheet Chelseasta pelkkänä rahaseurana voidaan hiljalleen unohtaa.

ESPN FC

@ESPNFC
25' - Trevoh Chalobah
55' - Reece James
58' - Callum Hudson-Odoi

Chelsea's academy is special ✨

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.