Tottenham kärsi torstaina nolon 2-1-tappion slovenialaisen Muran vieraana ja on vaarassa pudota ulos Konferenssiliigan jatkopeleistä.

Vajaa kaksi kuukautta sitten joukkueet kohtasivat Tottenham Hotspur Stadiumilla, jolloin Tottenham murskasi Muran peräti 5-1-lukemin. Samankaltaisia lukemia sopi odottaa joukkueiden toisestakin kohtaamisesta, mutta toisin kävi.

Lohkon pisteautomaatti Mura, joka oli hävinnyt kaikki neljä ensimmäistä otteluaan, siirtyi yllätysjohtoon jo 11. peliminuutilla Tomi Horvatin osumalla.

Tottenhamin ilta synkkeni reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun pitkästä aikaa avaukseen noussut Ryan Sessegnon sai illan toisen keltaisen kortin ja lensi ulos.

Sessegnonin ulosajosta huolimatta Tottenham hallitsi kenttätapahtumia jopa melko selkeästi. Pohjoislontoolaiset nousivatkin lopulta ansaitusti tasoihin, kun Harry Kane onnistui maalinteossa 72. peliminuutin kohdalla.

Tottenham haki hanakasti voittomaalia, mutta lopulta sen iski kotijoukkue. Slovenialaiskärki Amadej Marosa onnistui lisäajan viidennellä minuutilla, ja aiheutti Antonio Contelle ensimmäisen tappion Tottenhamin peräsimessä.

Tappion myötä Tottenham valahti lohkonsa kolmanneksi, ja on hyvin lähellä putoamista jatkosta. Pohjoislontoolaisille ei riitä päätöskierroksen kotiottelusta Rennesiä vastaan edes voitto, mikäli Vitesse voittaa kotikentällään heittopussi Muran.

Play Squawka Selector for Free

@Squawka_Live
Mura have scored with the last kick of the game to beat Tottenham 2-1 in the #UECL. 😳

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.