Ole Gunnar Solskjærin viimeiseksi otteluksi Manchester Unitedin managerina jäi 1-4 -vierastappio Watfordille. Jo itse ottelun televisiolähetyksestä saattoi päätellä norjalaisen aplodien vieraskannattajille olevan viimeiset laatuaan.

Suoraan Vicarage Roadilta valmentaja ei kuitenkaan vuonojen maille palannut. Viime sunnuntaina hän hyvästeli joukkueen omalla tavallaan, joka teki vaikutuksen ainakin hyökkääjä Marcus Rashfordiin.

– Olen ollut täällä managerien lähtiessä. Yleensä he vain pakkaavat kamansa ja astuvat ulos ovesta. Tämä (Solskjærin tapa lähteä) kertoo siitä, millainen ihminen hän on, ja miten paljon seura hänelle merkitsee, Rashford kertoi Sky Sportsin haastattelussa.

Valmentaja lähti rauhalliseen tapaan, huomioiden pelaajansa tarkasti.

– Hän puhui meille aamiaisen aikoihin yksitellen, ja sitten vielä ennen harjoituksia pidimme kokouksen. Se oli hyvin poikkeuksellista.

Rashfordin seuraava kommentti osoittaa, että myös seuran virallista viestintää tulee seurattua.

– Hän tietää, että tulee aina olemaan Manchester Unitedin legenda, ja että pelaajat täällä kunnioittavat häntä sataprosenttisesti. On epäonnista, että asiat eivät kokonaisuudessaan onnistuneet. Olimme pariin kertaan lähellä voittaa pokaaleita, mutta jotenkin jäimme aina tavoitteesta vähän.

Manchester United kohtaa Chelsean vieraskentällä sunnuntaina, kello 18.30 Suomen aikaa alkavassa valioliigaottelussa.