Manchester Cityn managerin Pep Guardiolan mukaan joukkue kärsii pelaajapulasta.

Guardiola kertoi lehdistötilaisuudessaan, että hänellä on tällä hetkellä käytettävissä vain 14-15 edustusjoukkueen pelaajaa keskiviikon sarjaotteluun Aston Villaa vastaan.

Hyökkääjä Ferran Torres kärsii jalkavammasta ja toppari Aymeric Laporte pelikiellosta. Keskikenttäpelaaja Kevin de Bruyne taas ei ole vielä palannut harjoituksiin koronakaranteeninsa jälkeen.

Keskikenttäpelaajien Phil Fodenin ja Jack Grealishin pelikunto on vielä arvoitus. Guardiolan mukaan kaksikko ei voi keskiviikkona pelata suuria minuutteja, vaikka heidät nimettäisiinkin kokoonpanoon mukaan.

Guardiola on huolissaan, sillä Cityllä on alkamassa kauden kiireisin jakso: se pelaa seuraavan kuuden viikon aikana kaikkiaan kymmenen ottelua.

– Meillä on hätä päällä joukkueessa, koske meillä on todella, todella vähän ihmisiä, kommentoi Guardiola BBC:n mukaan.

– Me emme ikinä valita, kun pelaajat eivät voi pelata loukkaantumisten tai punaisten korttien takia, koska minä luotan joukkueeseeni paljon ja muut pelaajat voivat nousta avauskentälliseen.

– Mutta me olemme toden teolla pulassa joulukuussa – vuoden vaikeimman kuukauden aikana. Meillä on vain 14 tai 15 pelaajaa, ja moni on pelannut isoja minuutteja.