Paris Saint-Germain ei ole aivan sellaiseen lentoon tällä kaudella yltänyt, mitä varmasti moni oletti. Lionel Messi ja Sergio Ramos matkasivat muun muuassa Pariisiin kauden alla.

Todella varakas organisaatio haluaa tammikuussa tehdä ranskalaisen FootMercaton mukaan runsaasti tilaa ryhmäänsä. Kyseessä lienee osittain myös valmistautumista kesään.

Lehden mukaan jopa seitsemän pelaajaa ovat suuntaamassa pois pariisilaisten kokoonpanosta.

Valioliigan kannalta kiinnostavin nimi on argentiinalainen kärkipelaaja Mauro Icardi. Hän haluaa epätoivoisesti pois Ranskasta ja 28-vuotias hyökkääjä on muutenkin jäänyt varsin pieneen rooliin.

Ranskalaislähteen mukaan Icardin ehdottomasti todennäköisin uusi osoite on Newcastle. Icardi olisi siirtymässä äkkirikastuneen, mutta putoamiskurimuksessa olevan seuran vahvuuteen jo tammikuun siirtoikkunassa.

Valioliigan puolella myös Tottenham on kisassa mukana lähteen mukaan.

Toinen vahvasti Valioliigaan tyrkyllä oleva pelaaja on vasen laitapakki Layvin Kurzawa. Hän on jäänyt todella pieneen rooliin, koska pelipaikan minuutit PSG:ssä menevät pitkälti Juan Bernatille ja Nuno Mendesille.

Muita poistujia puolustuksesta olisivat Abdou Diallo ja Thilo Kehrer.

Myös maalivahtien saralla tapahtuisi liikehdintää. Sergio Rico on huippumaalivahti, mutta täysin mahdottomassa tilanteessa Gianluigi Donnarumman ja Keylor Navasin takana. Myös espanjalaisvahti tekee lähtöä.

Lisäksi keskikentältä uusien haasteiden pariin siirtyisivät Leandro Paredes ja Rafinha.