Aston Villa nappasi sunnuntaina jo kolmannen voittonsa Steven Gerrardin alaisuudessa, kun se kaatoi kotikentällään Leicesterin maalein 2-1.

Ottelun alku oli vauhdikas ja jo ensimmäisen kaksikymmenminuuttisen aikana molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa.

Avausmaalista vastasi Leicesterin Harvey Barnes. Englantilaislaituri sai Patson Dakalta hyvän syötön rangaistusalueen sisälle ja sijoitti pallon tarkasti alakulmaan. 14 minuutin jälkeen tauolla oli lukemat 0-1.

Vain kolme minuuttia myöhemmin tapahtui toisessa päädyssä. Emiliano Buendía puski pallon kohti Kasper Schmeichelin vartioimaa maalia, pallo osui matkalla Ezri Konsaan ja painui hänen jalan kautta maaliverkkojen perukoille. 1-1.

Ottelun puhutuin tilanne nähtiin avausjakson lisäajalla. Villan nuori englantilaishyökkääjä Jacob Ramsey tyrkkäsi pallon maaliin, mutta osuma hylättiin pitkän VAR-tarkastuksen jälkeen. Pallon katsottiin olleen Schmeichelin hallussa, kun Ramsey laukoi sen hänen käden altaan. Tuomio jakaa taatusti mielipiteitä, sen verran kyseenalainen se oli.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Bad Man’s Football Tips ⚽️

@BadManBetting
Ramsey has this goal disallowed as Schmeichel is deemed to ‘have the ball under control’.

Right or wrong? 💭

Kyseenalainen tilanne tuskin enää jälkeenpäin harmittaa Villa-leirissä, sillä joukkue klaarasi voiton toisella puoliajalla.

Villan toisestakin maalista vastasi englantilaistoppari Konsa, joka nousi kulmapotkutilanteessa korkeimmalle ja puski takatolpalta pallon etukulmasta sisään. 2-1.

2 - Ezri Konsa is the first defender to score a brace for Aston Villa in a Premier League game since Ciaran Clark against Arsenal in November 2010. Double.

Toisella puoliajalla maaleja olisi voitu nähdä huomattavasti enemmänkin, mutta sekä Emiliano Martínez että Kasper Schmeichel pitivät maalinsa viimeisen 35-minuuttisen aikana koskemattomana.

Villa nousi voittonsa myötä sarjataulukossa kymmenenneksi ohi 11. sijalle pudonneen Leicesterin. Kumpikin joukkue on kerännyt kauden 15 ottelustaan 19 pistettä.

3/4 - Having only won three of their first 11 Premier League games of the season under Dean Smith (D1 L7), Aston Villa have since won three of their first four under Steven Gerrard (L1). Statement.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.