Tottenham on kokenut kovan kolauksen joulukuun otteluruuhkan alla, kun peräti kahdeksan joukkueenjäsentä on antanut positiivisen koronatestinäytteen.

The Timesin mukaan näistä kahdeksasta henkilöstä peräti kuusi on pelaajia, mikä tietää suuria kokoonpanohuolia joukkueen päävalmentaja Antonio Contelle tuleviin otteluihin.

Football Insiderin mukaan positiivisen koronatestinäytteen on antanut useampi Tottenhamin avainpelaaja, kuten esimerkiksi Heung-min Son.

Joka toisessa Tottenhamin tämän kauden valioliigamaalissa mukana olleen Sonin lisäksi korona on todettu myös Lucas Mouralla, Ben Daviesilla, Cristian Romerolla, Emerson Royalilla sekä Bryan Gilillä. Koronapositiivisiksi on todettu myös valmennusryhmään kuuluvat Ryan Mason ja Cristian Stellini.

Positiivisen testituloksen antaneet henkilöt joutuvat eristämään itsensä kymmeneksi päiväksi, minkä vuoksi edellä mainituilta pelaajilta on jäämässä väliin Tottenhamin kolme seuraavaa ottelua.

Tottenham kohtaa seuraavan kymmenen päivän aikana Konferenssiliigan ratkaisuottelussa Rennesin sekä Valioliigassa Brightonin ja Leicesterin.

Football Insider

@footyinsider247
🚨 FI SOURCES! 🚨

- We're told Tottenham stars Son, Lucas, Gil, Davies, Emerson and Romero have tested positive for Covid.➕

- Coaches Mason & Stellini also struck by the outbreak. Mass testing today and up to 3 more positives expected.👇

footballinsider247.com/sources-son-am…

#coys #thfc

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.