Manchester United pelasi keskiviikkona 1-1-tasapelin sveitsiläistä Young Boysia vastaan Mestarien liigan lohkovaiheen päätöspelissään

United oli varmistanut lohkovoittonsa jo ennen keskiviikoa, joten väliaikaismanageri Ralf Rangnick kierrätti manchesteriläisten miehistöä runsaasti. Avaus meni kokonaan uusiksi ja vaihtopenkin väki koostui lähes pelkästään oman akatemian pelaajista.

Yksi vaihtopenkillä istuvista nuorukaisista oli 18-vuotias keskikenttäpelaaja Charlie Savage, jolle komennus kentälle tiesi debyyttiä edustusjoukkueessa.

Savagen isä on Walesin entinen maajoukkuepelaaja Robbie Savage, joka aloitti niin ikään ammattilaisuransa Manchester Unitedissa, mutta tuli paremmin tunnetuksi muissa seuroissa.

Nuori Savage pääsikin pelaamaan ensimmäiset minuuttinsa Unitedissa, kun hän tuli kentälle hieman ennen päätösvihellystä. Hänen isänsä kyynelehti jo ennen ottelun alkua BT Sportin lähetyksessä.

– Tässä tulee itku silmään, koska Charlie on saavuttanut niin paljon nuoren elämänsä aikana, kommentoi Robbie Savage Mirrorin mukaan.

– Hän ei ole koskaan ollut luokkansa paras, mutta hänen työmoraalinsa ja intohimonsa ovat tuoneet tähän pisteeseen.

– Isäni, joka ei valitettavasti ole enää keskuudessamme, katselisi ylpeänä pojanpoikaansa. Vaikka hän ei pääsisikään kentälle ja mitä ikinä hänen loppuelämänsä aikana tapahtuukaan, niin hän on ollut Manchester Unitedin vaihtopenkillä.

– Hän on tehnyt sen omilla ansioillaan, ja kaikilla valmentajilla on ollut suuri rooli, joten olen todella iloinen.

– Jos hän pääsee pelaamaan Unelmien teatterissa, niin hän saa isoäitinsä kyyneliin. Hän on hieno poika ja hän tulee antamaan kaikkensa.