Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank uskoo, että laitapuolustaja Rico Henryä tarkkaillaan Englannin A-maajoukkueeseen.

Henry, 24, valittiin viime kaudella Mestaruussarjan tähdistökentälliseen, ja kuluvalla kaudella hän on ollut avauksessa Brentfordin jokaisessa sarjaottelussa.

Aiemmin urallaan Henry on edustanut Englantia alle 19- ja 20-vuotiaiden ikäluokissa, mutta Frank arvelee, että myös A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate on huomioinut Beesin laitapuolustajan esitykset.

– Rico on toistaiseksi pärjännyt fantastisesti Valioliigassa. Hän aloitti hieman hitaasti, mutta sen jälkeen hän on mielestäni päässyt kunnolla vauhtiin mukaan, kommentoi Frank Sky Sportsin mukaan.

– Hänellä oli myös hieman porrastettu harjoituskausi, joten hän on nyt todella hyvässä paikassa. Hän kehittyy joka päivä, ja olen aika varma, että Gareth Southgate on erittäin tietoinen Rico Henrystä.

Henry siirtyi Brentfordiin kesällä 2016 Walsallista vajaan kahden miljoonan euron korvauksella. Hän on pelannut Brentfordissa 138 ottelua ja hänellä on kesään 2023 ulottuva sopimus.