Crystal Palacen lainapelaaja Conor Gallagher on ollut Valioliigan alkukauden komeetta.

Chelseasta lainalla oleva Gallagher, 21, on tehnyt 15 otteluun komeat tehot 6+3 ja ollut yksi syy siihen, miksi putoajaksi povattu Palace keikkuu sarjataulukon keskikastissa.

Gallagher ei ole vielä toistaiseksi debytoinut Chelsean edustusjoukkueessa, mutta nykyisten peliesitysten jatkuessa hän tulee varmasti saamaan ensi kaudella näyttöpaikan.

Kokenut englantilaisluotsi Sam Allardyce on kuitenkin antanut varoituksen Gallagherille. Allardycen mukaan huippukautta pelaavan keskikenttämiehen tulee tarkkaan miettiä, missä hän jatkaa uraansa kuluvan kauden jälkeen. Esimerkiksi hän nosti Man Unitedissa penkille jämähtäneen Jesse Lingardin.

– Hän on nyt noussut Englannin maajoukkueeseen ja debytoinut siellä. Hänellä on varmasti kova halu palata takaisin [Chelseaan] ja murtautua joukkueeseen. Jos hän tekee sen, hänen tulee pelata säännöllisesti, koska jos niin ei käy, voit helposti luisua taaksepäin kuten Jesse Lingard, Allardyce varoitti.

– Man Unitediin jääminen oli häneltä [Lingard] huono valinta, koska hän ei ole saanut peliaikaa. West Hamissa hän oli yksi Valioliigan parhaista maalintekijöistä, mutta nyt hän istuu Man Unitedin penkillä.

– Joten hänen on oltava erittäin varovainen valinnoissaan ja tehtävänä ne oikeaan aikaan. Hän pelaa nyt paljon jalkapalloa ja nauttii siitä enemmän kuin koskaan, joten hän haluaa varmasti jatkaa sitä [säännöllistä pelaamista].

– Jos sitä ei tapahdu Chelseassa, se tapahtuu varmasti jossain muussa seurassa Valioliigassa, olen varma siitä.