Sky Sportsille Tottenhamin ja Liverpoolin välistä valioliigaottelua kommentoinut kaimakaksikko Jamie CarragherJamie Redknapp oli yksimielinen; erotuomari Paul Tierney ei sunnuntaina onnistunut tehtävässään.

LUE OTTELUSTA TÄÄLTÄ!

Liverpool-ikonina tunnettu Carragher suomi oikeudenjakajaa useammasta päätöksestä.

– Haluamme managerien olevan rehellisiä ja näyttävän tunteensa, ex-pakki sanoi viitaten Jürgen Kloppin saamaan varoitukseen avausjaksolla. Saksalainen tulistui tilanteesta, jossa Harry Kane ajeli nappulat edellä Andrew Robertsonin nilkkaan.

– Kane olisi pitänyt ajaa ulos, ja se toinen tilanne oli päivänselvä rankkari.

Toisessa tilanteessa johon Carragher viittaa, Diogo Jota työnnettiin selästä nurin Tottenham-maalin edessä.

– Olimme viime kaudella turhautuneita VAR:n käyttöön. Silloin jokaisesta kosketuksesta boksissa tuomittiin rankkari. Nyt tilanne on kääntynyt toisin päin. Ei VAR tee mitään yksin; Chris Kavanagh oli VAR-tuomarina, ja hänen olisi pitänyt tuomita tästä rangaistuspotku.

Tottenhamin kasvatti Redknapp, joka omalla urallaan ehti edustaa molempia otteluissa esiintyneitä joukkueita, komppasi kaimaansa.

– Se (rankkaritilanne) oli kammottava päätös. Spurs-pelaaja rynnii Jotan yli. Tästä olisi ainakin pitänyt pyytää VAR-tarkastus. Ei ole olemassa kannattajaa tai ex-pelaajaa, joka ei ole sitä mieltä että rangaistuspotku olisi pitänyt tuomita. Tämä oli iso vitsi päätökseksi.