Manchester United ei poikennut poikkeusvuonnakaan joulun perinneriitistään. Seuralla on ollut tapana lähettää vuosittain terveisiä ja lahjoja Suur-Manchesterin lastensairaaloihin sekä lapsille että henkilökunnalle.

Maailmalla vallitsevan koronaviruspandemian vuoksi Unitedin pelaajat eivät voineet suorittaa vierailuaan lasten luona sairaaloissa. Sen sijaan lahjat lähetettiin postissa ja pelaajat nauhoittivat tervehdyksensä videolle.

Sekä miesten että naisten joukkueiden pelaajat lähettivät United-aiheisia lahjoja, kuten pelipaitoja ja hattuja nostaakseen joulumieltä sairaaloissa. Tervehdykset suoritettiin Manchesterin kuninkaalliselle lastensairaalalle, The Christielle ja Francis House Children’s Hospicelle.

Ronaldo oli mukana perinteissä pelatessaan edellisen kerran Unitedissa vuosina 2003-2009. Portugalilainen oli pettynyt, että vierailua ei voitu tällä kertaa suorittaa paikan päällä.

– On harmillista, ettemme voineet vierailla tänä vuonna sairaaloissa. Pidin siitä kovasti, kun pelasin viimeksi täällä Old Traffordilla, Ronaldo kommentoi Mirrorille.

– On tärkeää että me annamme tukemme näille nuorille tänä erityisenä aikana ja on kunnia olla taas mukana tässä.

Myös Scott McTominay painotti, kuinka tärkeää perinteen jatkaminen on poikkeusaikoina.

– Joulun aika on erityinen ajankohta vuodessa. On tärkeää, että lapset ja perheet pääsevät tuntemaan sen lämmön joulun ympärillä. Jalkapalloilijana paras asia on nähdä hymy kannattajien kasvoilla.