Boxing Dayn suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu pelataan Carrow Roadilla, jossa Teemu Pukin edustama Norwich haastaa Arsenalin.

Norwichin alkukausi on ollut haastava. Valmentajaakin vaihtanut joukkue on jämähtänyt Valioliigan jumbosijalle ja sarjapaikan säilyttäminen tulee olemaan kovan työn ja tuskan takana.

Kanarialinnut on selkeä altavastaaja Boxing Dayn kotiottelussaan Arsenalia vastaan. Tykkimiehet on ollut viime kuukausien aikana hyvässä vireessä ja noussut Valioliigassa jo komeasti neljänneksi.

Arsenalin manageri Mikel Arteta ei kuitenkaan anna sarjataulukon hämätä. Espanjalaisluotsin mukaan Norwich on pelannut paljon paremmin mitä tulokset antavat ymmärtää ja hän odottaakin Carrow Roadilla pelattavasta ottelusta tiukkaa kamppailua.

[readmore from=Boxing-Day]

– Mielestäni he olisivat ansainneet paljon enemmän monista, monista otteluista – myös viimeaikaisista peleistä, Arteta sanoi.

– Erityisesti Dean Smithin alaisuudessa he olisivat ansainneet parempia tuloksia, mutta he eivät ole saaneet niitä.

– Tiedämme heidän kotikentällään pelattavan ottelun olevan todella vaikea. Jos myös yleisö on paikalla, tiedät kuinka erityistä se on Boxing Dayna, joten odotamme kovaa ottelua.

Norwichin ja Arsenalin välinen kamppailu potkaistaan käyntiin kello 17:00 Suomen aikaa.