Manchester Unitedia seitsemänvuotiaasta lähtien edustanut Axel Tuanzebe siirtyi täksi kaudeksi lainalle Aston Villaan, jossa hän pelasi jo aiemmin puolentoista vuoden ajan.

Tuanzebe, 24, sai alkukauden aikana runsaasti vastuuta ja pelasi säännöllisesti Villan takalinjoilla. Tilanne kääntyi päälaelleen, kun Dean Smith sai potkut ja Steven Gerrard saapui seuran uudeksi manageriksi.

Liverpool-legendan alaisuudessa Tuanzebe ei ole mahtunut vielä kertaakaan avaukseen. Englantilaistoppari on saanut vastuuta ainoastaan kahdessa ottelussa, yhteensä vain kymmenen minuutin verran.

[readmore from=Siirtouutiset]

Tuanzebe ei selvästi nauti Gerrardin luottamusta, joten on ymmärrettävää, että Manchester United on pettynyt tilanteeseen. Seura on myös ryhtynyt tilanteen johdosta toimiin.

Siirtoguru Fabrizio Romanon mukaan Manchester United ja Napoli ovat keskustelleet Tuanzeben lainaamisesta Italiaan. Mitään ei ole vielä sovittu, mutta on hyvin mahdollista, että englantilaistopparin kesään 2022 asti ulottuva lainapesti Villan kanssa puretaan tammikuun siirtoikkunan aikana.

Uransa aikana 28 valioliigaottelua pelannut Tuanzebe solmi elokuussa Manchester Unitedin kanssa kesään 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Sopimus sisältyy option yhdestä lisävuodesta.