Watfordin hyökkääjä Emmanuel Dennis ei osallistukaan Afrikan mestaruusturnaukseen, kertoo Watford Observer.

Dennis, 24, valittiin Nigerian kisaryhmään, mutta hänen maajoukkuekutsunsa ajankohta aiheutti kiistanalaisen tilanteen Watfordin ja Nigerian jalkapalloliiton välille.

Hornetsin manageri Claudio Ranieri sanoi aiemmin tällä viikolla, että Nigerian jalkapalloliitto lähetti Dennisin kutsun liian myöhään. Italialaisvalmentaja vihjasi, että kutsun myöhästymisen takia Watfordin ei tarvitse päästää Dennisiä kisoihin. Paikallislehti Observer kertoi kuitenkin, että Watford ei halua käyttäytyä epäkunnioittavasti maajoukkueita kohtaan.

Nigerian jalkapalloliiton tiedotteen perusteella tilanteen selvittely ei ole kuitenkaan sujunut täysin sopuisissa merkeissä. Tiedotteessa annetaan ymmärtää, että Watford ei antanut neuvotteluissa tuumaakaan periksi.

Observerin mukaan vielä ei ole tiedossa täsmällistä syytä, jonka ansiosta Watford pystyi estämään Dennisin matkustamisen kisoihin. Paikallislehti kertoo myös, että Dennis itse ei ollut täysin tyytyväinen hänelle luvattuun rooliin maajoukkueessa.

Dennis siirtyi Watfordiin viime kesänä Club Bruggesta neljällä miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Hornetsissa 18 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen viisi.