Arsenalin ja Manchester Cityn kohtaamisessa tapahtui useita tilanteita, jotka puhuttivat ihmisiä taiston tauottua.

Entinen huippuhyökkääjä Chris Sutton sanoo Daily Mailissa olevansa kahdesta ratkaisusta eri mieltä kuin Valioliigassa aiemmin tuomarina toiminut Mark Clattenburg.

– Hän sanoo, ettei Arsenalin tilanne ollut rangaistuspotkun arvoinen – minä sanon, että siitä olisi pitänyt tulla rangaistuspotku, koska Ederson pyyhkäisi Martin Ødegaardin nurin, Sutton toteaa.

– Hän sanoo, ettei Manchester Cityn tilanne ollut rangaistuspotku arvoinen – olen samaa mieltä siitä, että Bernardo Silva sukelsi ennen Granit Xhakan kontaktia, hän jatkaa.

– Hän sanoo, ettei Gabriel Magalhãesin olisi pitänyt saada toista keltaista – minä sanon, että Arsenalin puolustaja oli hölmö syyllistyessään niin huonoon rikkeeseen Cityn hyökkääjää Gabriel Jesusia kohtaan ja petti joukkueensa.

Entinen Chelsean pelaaja Sutton korostaa, että Cityn 2–1-voitosta huolimatta Valioliigan mestaruustaistelu ei ole vielä ohi.

– Johtoja on menetetty ennenkin. Chelsea ja Liverpool ovat enemmän kuin kykeneväisiä omiin voittoputkiin, ja koronalla on väistämättä vaikutusta jossakin vaiheessa matkaa.