Soppa Watfordin 23-vuotiaan laiturin Ismaïla Sarrin ympärillä jatkuu.

Senegal on syyttänyt seuraa Sarrin kisamatkan estämisestä Afrikan mestaruusturnaukseen.

– Olemme pettyneitä Watfordin epäkunnioittavaan kommunikaatioon ja sääntöjenvastaiseen käytökseen yrittäen estää pelaajaansa edustamasta maajoukkuettaan, maan jalkapalloliitto kertoi aiemmin.

Lue lisää: Valioliigaseura esti tähtipelaajansa kisamatkan – Senegalin jalkapalloliitto lähetti uhkavaatimuksen

Nyt Watford on julkaissut verkkosivuillaan tiedotteen, jossa se ilmaisee oman näkemyksensä pelaajan tilanteesta.

– Ismaïla Sarr sai polven sidevamman 20. marraskuuta ottelussa Manchester Unitedia vastaan eikä ole siitä lähtien ollut sellaisessa kunnossa, että voisi pelata Watfordin riveissä, tiedotteessa todetaan.

Seura kertoo informoineensa Senegalin liittoa kliinisestä diagnoosista joulukuun alkupuolella ja lähettäneensä magneettikuvat, joista vamman vakavuus ilmenee.

– Konsultoituamme lääketieteen asiantuntijoita lisää informoimme liittoa Ismaïlan kuntoutusprosessista ja toipumisen todennäköisestä aikaikkunasta. Kymmenen viimeksi kuluneen päivän aikana seura on toistanut Senegalin jalkapalloliitolle tiedon pelaajan nykyisestä lääketieteellisestä statuksesta ja toipumisaikataulusta.

– Hornets on lisäksi kutsunut Senegalin jalkapalloliittoa määräämään oman riippumattoman kirurgin vahvistamaan diagnoosin ja kuntoutusjakson.