Norwichin keskikenttäpelaaja Kenny McLean vakuuttaa, että joukkueessa riittää edelleen uskoa, vaikka moni on jo tuominnut Kanarialinnut putoamaan.

Suomalaiskärki Teemu Pukin edustama Norwich on hävinnyt viisi liigaottelua perätysten, mutta eroa viimeisen säilyjän paikalla olevaan Watfordiin on ainoastaan kolme pistettä.

Yleisen näkemyksen mukaan Norwichin miehistöstä ei löydy riittävästi laatua, vaan joukkue on enemmänkin Mestaruussarja-tasoa.

– Me tiedämme, että meiltä löytyy täällä laatua ja moni on jättänyt meidät pois laskusta. On meistä kiinni, että osoitamme luonnetta ja persoonaa tullaksemme esiin ja osoittaaksemme monen ihmisen olevan väärässä, talkSPORT-kanavan haastattelema McLean toteaa.

– Haluamme tehdä sen itsemme ja tämän seuran puolesta, mutta olisi mukava osoittaa, että jotkut ihmiset ovat väärässä. Tiedän, että täältä löytyy laatua ja joukkue, joka pystyy saamaan meidät ulos tästä tilanteesta, hän jatkaa.

McLean ei usko kenenkään ihmisen pitävän kritiikistä millään elämän osa-alueella. Jalkapallossa, jossa kyse on pelisuorituksesta tai alisuoriutumisesta, sen voi hyväksyä.

– Kuitenkin jos ihmiset kyseenalaistavat sitoutuneisuutesi ja intohimosi, mielestäni se satuttaa paljon enemmän. Teemme töitä niin kovasti kuin pystymme päivittäin ja tiedämme, etteivät tulokset ja esitykset ole olleet riittävän hyviä. On meidän tehtävämme osoittaa, että olemme riittävän hyviä tähän liigaan. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö tekisi niin, koska usko on edelleen olemassa.

Lähde: Eastern Daily Press