Watford on antanut laitahyökkääjänsä Ismaïla Sarrin matkustaa Afrikan mestaruuskisoihin, kertoo BBC.

Senegalin jalkapalloliitto valitti aiemmin, että Watford on kieltäytynyt vapauttamasta Sarria, 23, turnaukseen, joka alkaa ensi sunnuntaina.

[readmore from=Afrikan-mestaruusturnaus]

Hornets vastasi omassa tiedotteessaan, että Sarr sai viime marraskuussa polven sidevamman, eikä ole ollut sen jälkeen sellaisessa kunnossa, että voisi pelata Watfordin riveissä. Watford myös pyysi Senegalin jalkapalloliittoa lähettämään oman riippumattoman lääkärin tarkistamaan Sarrin jalan kunnon.

Senegal vahvisti tiistaina, että Sarr on lähtenyt Lontoosta kohti Kamerunia, jossa Afrikan mestaruuskisat pidetään.

Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n sääntöjen mukaan pelaaja on vapautettava jopa loukkaantuneena maajoukkuekomennukselle, jotta pelaajan oman maan lääkintähenkilökunta voi tutkia hänet.

Watford oli myös aiemmin otsikoissa maajoukkuekiistojen takia, kun Nigerian jalkapalloliitto syytti Hornetsia siitä, että seura ei päästä hyökkääjä Emmanuel Dennisiä Afrikan mestaruusturnaukseen.

Nigeria lähetti tiettävästi Dennisin maajoukkuekutsun liian myöhään, minkä takia Watford pystyi päättämään pelaajan osallistumisesta. Lehtitietojen mukaan Dennis ei itsekään ollut täysin tyytyväinen siihen, millainen rooli hänelle oli luvattu turnaukseen.