Tottenham on yhä kiinnostunut Wolverhamptonin Adama Traorésta ja harkitsee tavoittelevavansa espanjalaislaituria tässä kuussa, kertoo Athletic.

Spurs oli Traorén, 25, perässä jo viime kesänä. Siirto oli tuolloin lähellä, mutta Wolves perui sen viime hetkellä.

Athleticin mukaan Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte ja seuran urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici ovat harkinneet kauppaa, joka toisi Traorén Lontooseen ja veisi Matt Dohertyn takaisin Wolverhamptoniin.

Doherty, 29, siirtyi Tottenhamiin kesällä 2020 Wolvesista lähes 17 miljoonan euron korvauksella, mutta hän on jäänyt Spursissa rotaatiopelaajaan rooliin.

Tottenham etsii tällä hetkellä siirtomarkkinoilta ensisijaisesti oikean puolen wing-backia, joka voisi tarjota enemmän hyökkäyssuuntaan kuin Emerson Royal parhaillaan. Athleticin mukaan Tottenham suunnittelee, että Traorén voisi opettaa pelaamaan kyseisellä tontilla. Conte toimi samoin jo Chelseassa, kun hän teki laitahyökkääjä Victor Mosesista wing-backin.

Traoré on pelannut Wolverhamptonissa aiemmin wing-backin paikalla, mutta kuluvalla kaudella hän on viihtynyt hyökkäyspään rooleissa.

Espanjan A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa esiintyneen Traorén ja Wolverhamptonin diili päättyy ensi kauden jälkeen, eikä mikään ole toistaiseksi viitannut siihen, että hän olisi halukas solmimaan jatkosopimuksen.

Uutisoimme aiemmin Evening Standardin tietojen pohjalta, että Wolves ei välttämättä halua luopua Traorésta kesken kauden – ainakaan halvalla.