Southamptonin manageri Ralph Hasenhüttl nosti perjantaina esiin aiheellisen kysymyksen, koskien koronapandemian vuoksi siirrettyjä otteluita. Itävaltalainen pohti niiden suhdetta avoinna olevaan pelaajien siirtoikkunaan.

Saintsin oli määrä kohdata Newcastle 2. tammikuuta, mutta peli siirrettiin koronatartuntojen vuoksi. Sen jälkeen Magpies on jo kiinnittänyt Englannin A-maajoukkuepelaaja Kieran Trippierin, ja lisähankintoja uskotaan olevan luvassa. Ottelun uutta päivämäärää ei vielä ole julkistettu.

Hasenhüttl kehottaa Valioliigaa pohtimaan, tulisiko pelisiirtojen aikana tehtyjen hankintojen saada osallistua uusille päivämäärille siirrettyihin otteluihin.

– Keskustelimme asiasta edellisessä kokouksessa, mutta viimeistä sanaa ei ole vielä sanottu.

Uhrin asemaan valmentaja ei omaa seuraansa aseta, sillä myös Southamptonin suhteen on tapahtunut isoja asioita, vaikkeivät ne välittömästi kentällä näkyisikään.

– Tilanne on meille tavallaan sama kuin Newcastlelle; meilläkin on uusi omistaja ja saatamme kiinnittää uusia pelaajia. Ei ole reilua, että he saavat pelata siirrtyissä otteluissa.

LUE SOUTHAMPTONIN UUSISTA OMISTAJISTA TÄÄLTÄ!

Lähde: BBC