Lontoolaisseurat Thamesin eteläpuolelta kohtasivat toisensa FA Cupin ottelussa The Denillä lauantai-iltapäivällä. Mestaruussarjan keskikastin Millwall johti valioliigavierastaan Crystal Palacea Benik Afoben maalilla vielä tauolla.

Eaglesin Michael Olise muistutti isäntiä kuitenkin tauon päättymisestä tylysti, tasoittamalla ottelun sen 46. minuutilla. Syöttömerkintä näyttävällä vedolla syntyneeseen maaliin Conor Gallagherille.

Ratkaisuun lopulta riittäneen vierasmaalin teki 58. minuutilla ranskalaishyökkääjä Jean-Philippe Mateta.

Millwall painoi voimalla päälle vielä viiden minuutin lisäajallakin, mutta jatkopaikan vei joukkueista eteläisempi, lukemin 1-2.

Toinen kello 14.30 Suomen aikaa alkaneissa cupin otteluissa pelannut valioliigajoukkue Burnley ei suoriutunut yhtä hyvin; Sean Dychen joukot putosivat kilpailusta hävittyään kotonaan Huddersfieldille. Loppulukemat samat kuin Yllä mainitussa pelissä.