Valioliigassa tahoillaan vaikeuksissa oleva kaksikko Leicester-Watford kohtasi toisensa FA Cupissa lauantaina. Kotijoukkueen terveystilanne on todella heikko, ja manageri Brendan Rodgers myönsikin jo aiemmin, että ainakin topparikauppoja on jotakuinkin pakko tehdä.

King Powerin isännät ottivat kuskin paikan viimeistään seitsemännellä peliminuutilla, Youri Tielemansin iskettyä 1-0 -maalin rangaistuspotkusta.

25. minuutilla Herhiläisten siivet tuntuivat irronneilta; James Maddison vei Leicesterin jo 2-0 -johtoon, Ademola Lookmanin karkumatkan päätteeksi.

Vain paria minuuttia myöhemmin peli oli kuitenkin taas hengissä; João Pedro ohitti Leicester-maalilla pelanneen Danny Wardin ja toi vieraat taas mukaan.

Watford Football Club

@WatfordFC
𝗝𝗣𝟭𝟬 🇧🇷

#EmiratesFACup

Jotain isäntien kokoonpanotilanteesta kertoo tauolla tehty vaihto; ulos Vontae Daley-Campbell, sisään Wanya Marcal-Madivadua.

Vaikka Ketut pahasta loukkaantumistilanteesta kärsivätkin, ei Watford tänään tuntunut pysyvän peesissä. Lookman oli jälleen alustushommissa, kun Harvey Barnes palautti isäntien kahden maalin johdon ennen tunnin täyttymistä.

Loppulukemat 4-1 syntyivät konkari Marc Albrightonin toimesta. Newcastlen tavoin myös Watford voi nyt keskittyä valioliigapaikkansa säilyttämiseen.