Tottenhamin luotsi Antonio Conte joutui Liigacupin välierien Chelsea-tappion jälkeen perustelemaan, miksi kapteeni Hugo Lloris ei ollut tolppien välissä.

Kakkosmaalivahti Pierluigi Gollini pelasi epävarmasti kulmatilanteessa, josta vierasjoukkueen Antonio Rüdiger onnistui tekemään 1–0-voittomaalin.

Lloris oli torjunut Spursin maalilla välierien ensimmäisessä osaottelussa, jonka Chelsea vei nimiinsä 2–0-lukemin. Ranskalainen pelasi myös voitokkaassa puolivälieräkamppailussa West Hamia vastaan.

– Ennen minun saapumistani Pierluigi on aina pelannut Liigacupissa ja Konferenssiliigassa, Conte selitti.

Lue lisää: Jälleen uusi sairauskohtaus: VAR vei Tottenhamilta maalin ja kaksi pilkkua – Chelsea lönkötellen finaaliin

– Mielestäni kun ollaan Tottenhamin kaltaisessa joukkueessa, on tärkeätä antaa mahdollisuuksia maalivahdille, koska Pierluigi on osoittanut olevansa luotettava. Sitten meidän on taas pelattava kolme peliä seitsemän päivän aikana Arsenalia, Leicesteriä ja Chelseata vastaan. Mielestäni hän ansaitsi tämän mahdollisuuden pelata tärkeässä pelissä.

Contelle kerrottiin, että osa kannattajista oli turhautunut Llorisin lepuuttamisesta isojen panosten ottelussa.

– En tiedä siitä. Toistan: tein tämän päätöksen, ja mielestäni Gollini pelasi hyvän pelin. Ensimmäisen pelin hävisimme 0–2, tänään hävisimme vain 0–1. Mielestäni meidän on yritettävä ajatella tilanteita, jotka ovat paljon tärkeämpiä kuin tämä asia. Uskokaa minua.

Lähde: Evening Standard