Valioliigan kolmannella sijalla tällä hetkellä majaileva Chelsea yrittää vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunan aikana ainakin vasemman puolustajan osalta. Vasemman laidan ykkösvaihtoehto Ben Chilwell loukkasi polvensa marraskuussa ja hänen kautensa on ohi.

Sky Sportsin tietojen mukaan lontoolaisseura on nyt Paris Saint-Germainin Layvin Kurzawan, 29, perässä. Ranskalaispuolustaja on Thomas Tuchelille tuttu mies hänen Pariisin ajoiltaan. Brittimedian mukaan Chelsea yrittää hankkia Kurzawan loppukauden lainasopimuksella riveihinsä.

Kurzawa ei ole ollut nykyisen managerin Mauricio Pochettinon suosiossa tällä kaudella. Ranskalainen on nimittäin pelannut kuluvalla sesongilla ainoastaan yhdessä ottelussa.

Chelsea on jo jonkin aikaa yrittänyt kutsua Emerson Palmierin takaisin lainalta Lyonista, mutta ranskalaisseura ei ole tähän kuitenkaan suostunut. Myöskään Mestaruussarjan Coventryssä pelaavaa Ian Maatsenia Chelsea ei pysty kutsumaan takaisin lainapestiltään.

Lontoolaisseuran ykkösvaihtoehto vasemman laitapuolustajan tontille on tällä hetkellä Marcos Alonso. Yhden vaihtoehdon lisää vasemmalle laidalle seura sai jo tällä viikolla, kun brasilialainen Kenedy kutsuttiin takaisin lainapestiltään Flamengosta.